Spulciando nelle meravigliose ricettine di micaela (thanks thanks) I have pecked two that particularly intrigued me, and soon made here they are prepared for a women-only dinner ...........
I made some slight changes but the big idea was his .
FOR PEPPERS
Ingredients:
2 peppers (I had green ones) 2 cans of tuna
capers to taste 100 grams of tomatoes (I I have plenty)
grated Parmesan to taste bread crumbs (5 tablespoons) 1 clove garlic
oregano
sale e pepe qb
olio piccante (va bene anche olio d'oliva)
3 acciughe (questo l'ho aggiunto io)
qualche oliva nera tritata (anche queste le ho aggiunte io)
Accendere il forno a 180°.
Dividere in due i peperoni.
Tagliare a dadini il pomodoro e metterlo in una coppa con tonno, capperi, grana, mollica, aglio tritato, origano, olio, acciughe, olive, sale e pepe(io non l'ho messo perchè c'era già l'olio piccante) e mescolare bene.
Disporre i peperoni puliti e tagliati su una teglia, dopo averla unta con un po' d'olio e spolverizzata con pangrattato e sale, riempirli with the mixture, sprinkle with more bread crumbs and pour a little oil.
Add to the pan a bit 'of water (I put the white wine) and bake for 30 minutes.
Ps are also good cold (council micaela and I endorse)
FOR ZUCCHINI
Ingredients: 2 zucchini
3 medium potatoes
4 tomatoes 2 tablespoons parmesan
1 egg 1
mozzarella into small pieces (this ingredient I put myself)
a knob of butter
extra virgin olive oil salt and pepper to taste
nutmeg (I added this myself)
For this recipe I did not make big changes because it was already super tasty as it was.
Cook the zucchini for 5 minutes just past the time to put them in cold water.
Boil the potatoes and mash. Add egg, cheese, butter and bits of mozzarella (micaela, he also had the garlic and parsley), salt, pepper and nutmeg.
Cut zucchini in half and digging a little by adding the pieces of courgette puree.
Arrange the zucchini on a teglia unta e spolverizzata con del pangrattato e adagiare sopra due o tre fettine di pomodorino e versare un po' di purè decorare con altri pomodorini e infornare a 180° per 25 minuti.
A me è avanzato del purè ed ho fatto delle patate duchessa (mettere il purè nella sacca da pasticcere con bocchetta a stella e fare dei ciuffi in una teglia unta e spolverizzata con pangrattato) informare a 160° per 5 minuti.
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