Wednesday, June 18, 2008

Red Swollen Hot Elbow

RISOTTO WITH SAUSAGE AND ZUCCHINI CAKE

And here's a simple that I prepare often changing a bit 'ingredients.


always Ingredients for two persons closely Diet: 80 grams of rice

1 zucchini

80 grams of sausage seasoned (salt, pepper and fennel)

½ onion

white wine or 1 liter of vegetable broth (potato onion tomato carrot and celery zucchini)

extra virgin olive oil (or those who prefer may make the oil hot)

salt

a knob of butter

two tablespoons of grated cheese


Prepare the broth by placing the vegetables thoroughly with water and salt to taste and boil

Meanwhile chop the onion, cut the zucchini into cubes, remove the sausage from casing and crumble.

Soffriggere la cipolla e aggiungere la salsiccia, far rosolare e sfumare con il vino bianco, quando il vino si sarĂ  asciugato aggiungere le zucchine e farle rosolare un pochino.

A questo punto mettero il riso farlo tostare e aggiungere due mestoli di brodo, girando ogni tanto, quando il brodo si va asciugando aggiungere l'altro fino a quando il riso sarĂ  cotto (poco prima di aggiungere gli ultimi mestoli di brodo regolate di sale), spegnere il fuoco e mantecare il risotto con burro e formaggio.


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